KOREOGRAFI

Kommende PROSJEKTER

Nyhet! Prosjektleder og koreograf for Nordic Dance Festival. Festivalpilot august 2021, base Nesodden.

Koreograf og utøver i soloforestillingen Uten tittel. Fremføres på Scenehuset i Oslo, planlagt visning juli 2021. Følg prosjektet her

Koreografi og regi på oppsetning av Bortførelsen Fra Seraillet av W. A. Mozart ved Den Norske Opera & Ballett, scene 2. Premiere våren 2022. Om fordommer og flyktningkrise. En danse/operaforestilling i samarbeid med Oslo Kammerakademi.

Oslo Kammerakademi er et ensemble som i hovedsak spiller kammermusikk for blåsere med den historiske harmonibesetningen som utgangspunkt. Dette er et nytt ensemble med noen av Norges fremste soloblåsere. Ensemblet bruker historiske messinginstrumenter på klassisistisk repertoar for å gi klangbildet autentisitet og transparens. Dette gir musikerne muligheten til bedre å nærme seg en historisk framføringspraksis. Ensemblet ønsker å sprenge den tradisjonelle nisjen for blåsekammermusikk ved å kombinere interpretasjon og nærhet til publikum gjennom fokus på formidling.

Tidligere PROSJEKTER

(In)Visible, premiere ved Litteraturhuset i Oslo, 4. juni 2016: Forestillingen i samarbeid med forfatter Mira B. Laurantzon, filmfotograf Ingrid Styrkestad og fotograf Matthis Kleeb Solheim.

Fly high no lie 2015: Sommerøya Elektronika Festival

Sea level rise project 2013 – 2015: Volumfestivalen og Kulturisten                   

Concerned Artists Norway 2013: Hot or not

Over 2013: Dans5 og Nordic Black Theater se video

Do you read me? 2011 / 2012: Litteraturhuset og Mind the Gap Program se video

Der Traum Vom Fliegen 2011/2012: Hellviktangen Kulturhus

I insist 2010 / 2011: Kulturisten og Sarai Micro Festival se video

Les mer om tidligere prosjekter under siden Navak.

Midler og støtte:  Fritt Ord, UDI, Kulturrådet, Fond For Utøvende Kunstnere, Nesodden Kulturfond, Nesodden Kommune, Nesodden Folkeopplysningsråd.