KOREOGRAFI

Kommende koreografiske verk

Bortførelsen Fra Seraillet. Koreografi og regi på oppsetning av W. A. Mozart sin kjente opera, ved Den Norske Opera & Ballett, scene 2. Premiere 2024. Om fordommer og flyktningkrise. En danse/operaforestilling i samarbeid med Oslo Kammerakademi. Oslo Kammerakademi er et ensemble som i hovedsak spiller kammermusikk for blåsere med den historiske harmonibesetningen som utgangspunkt. Dette er et nytt ensemble med noen av Norges fremste soloblåsere. Ensemblet bruker historiske messinginstrumenter på klassisistisk repertoar for å gi klangbildet autentisitet og transparens.

Tidligere koreografiske verk

Susanne Sundfør med Agnes Naur Kiss.
Sommeren 2022 ble jeg med Susanne Sundfør på hennes etterlengtede turné med unike konsertopplevelser over hele Norge fra juni til august. Dette var en ny konsertserie med et annet utgangspunkt enn musikken: Publikum.
“Med hjelp av tre musikere og danser, koreograf og yogalærer Agnes Naur Kiss, har Susanne skreddersydd en forestilling som tar publikum med på en reise inn i musikken og forhåpentligvis seg selv også”. Norgesturné med Sundfør

(In)Visible, premiere ved Litteraturhuset i Oslo, 4. juni 2016: Forestillingen i samarbeid med forfatter Mira B. Laurantzon, filmfotograf Ingrid Styrkestad og fotograf Matthis Kleeb Solheim.

Fly high no lie 2015: Sommerøya Elektronika Festival

Sea level rise project 2013 – 2015: Volumfestivalen og Kulturisten                   

Concerned Artists Norway 2013: Hot or not

Over 2013: Dans5 og Nordic Black Theater se video

Do you read me? 2011 / 2012: Litteraturhuset og Mind the Gap Program se video

Der Traum Vom Fliegen 2011/2012: Hellviktangen Kulturhus

I insist 2010 / 2011: Kulturisten og Sarai Micro Festival se video

Les mer om tidligere prosjekter under siden Navak.

Midler og støtte:  Fritt Ord, UDI, Kulturrådet, Fond For Utøvende Kunstnere, Nesodden Kulturfond, Nesodden Kommune, Nesodden Folkeopplysningsråd.